Bekijken

Afbeelding van twee bouwvakkers aan het werk bij de nieuwbouw van de kraamkliniek en afdeling gynaecologie (het Dr. Mullerpaviljoen) aan de westzijde van het Diakonessenhuis (Bosboomstraat 1) te Utrecht.N.B. Het nieuwe paviljoen komt in de plaats van de Emmakliniek (Koningslaan 81) die zal worden gesloten.

Afbeelding van twee bouwvakkers aan het werk bij de nieuwbouw van de kraamkliniek en afdeling gynaecologie (het Dr. Mullerpaviljoen) aan de westzijde van het Diakonessenhuis (Bosboomstraat 1) te Utrecht.<br/><br/>N.B. Het nieuwe paviljoen komt in de plaats van de Emmakliniek (Koningslaan 81) die zal worden gesloten.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41637233
meer

meer voorwerpen van Afbeelding van twee bouwvakkers aan het werk bij de nieuwbouw van de kraamkliniek en afdeling gynaecologie (het Dr. Mullerpaviljoen) aan de westzijde van het Diakonessenhuis (Bosboomstraat 1) te Utrecht.<br/><br/>N.B. Het nieuwe paviljoen komt in de plaats van de Emmakliniek (Koningslaan 81) die zal worden gesloten.