Bekijken

Afbeelding van een bladzijde uit het weekblad Het Ideaal met foto's van de versierde huizen Minrebroederstraat 11 (paleis van Germanicus), de Utrechtsche Fabriek voor Zilverwerken C.J. Begeer (Oudegracht Tolsteegzijde 17) en het nagebouwde Circus Maximus op het Suikerterrein (Leidseweg) bij de maskerade en het openluchtspel ter gelegenheid van het 54e lustrum van de universiteit te Utrecht met als thema De triomftocht van Germanicus binnen Rome in 17 na Chr.N.B. Het adres Oudegracht Tolsteegzijde 17 is in 1917 gewijzigd in Oudegracht 187.

Afbeelding van een bladzijde uit het weekblad Het Ideaal met foto's van de versierde huizen Minrebroederstraat 11 (paleis van Germanicus), de Utrechtsche Fabriek voor Zilverwerken C.J. Begeer (Oudegracht Tolsteegzijde 17) en het nagebouwde Circus Maximus op het Suikerterrein (Leidseweg) bij de maskerade en het openluchtspel ter gelegenheid van het 54e lustrum van de universiteit te Utrecht met als thema De triomftocht van Germanicus binnen Rome in 17 na Chr.<br/><br/>N.B. Het adres Oudegracht Tolsteegzijde 17 is in 1917 gewijzigd in Oudegracht 187.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 3
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_3&minr=41592087
meer

meer voorwerpen van Afbeelding van een bladzijde uit het weekblad Het Ideaal met foto's van de versierde huizen Minrebroederstraat 11 (paleis van Germanicus), de Utrechtsche Fabriek voor Zilverwerken C.J. Begeer (Oudegracht Tolsteegzijde 17) en het nagebouwde Circus Maximus op het Suikerterrein (Leidseweg) bij de maskerade en het openluchtspel ter gelegenheid van het 54e lustrum van de universiteit te Utrecht met als thema De triomftocht van Germanicus binnen Rome in 17 na Chr.<br/><br/>N.B. Het adres Oudegracht Tolsteegzijde 17 is in 1917 gewijzigd in Oudegracht 187.