Bekijken

Luchtfoto van het sportpark, de rijksweg A2, de Biezenbrug en het Merwedekanaal te Vianen (Z-H) uit het zuidwesten; met op de achtergrond een gedeelte van de wijk Zederik en het industrieterrein. N.B. De gemeente Vianen is per 1 januari 2002 bij de provincie Utrecht gevoegd.

Luchtfoto van het sportpark, de rijksweg A2, de Biezenbrug en het Merwedekanaal te Vianen (Z-H) uit het zuidwesten; met op de achtergrond een gedeelte van de wijk Zederik en het industrieterrein. <br/><br/>N.B. De gemeente Vianen is per 1 januari 2002 bij de provincie Utrecht gevoegd.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41401354
meer

meer voorwerpen van Luchtfoto van het sportpark, de rijksweg A2, de Biezenbrug en het Merwedekanaal te Vianen (Z-H) uit het zuidwesten; met op de achtergrond een gedeelte van de wijk Zederik en het industrieterrein. <br/><br/>N.B. De gemeente Vianen is per 1 januari 2002 bij de provincie Utrecht gevoegd.