Bekijken

Gezicht in het Molenpark te Utrecht, met de voormalige houtloodsen van Houthandel J. de Wit.N.B. De foto is gemaakt door Nathan Eekhout. Hij schrijft erover: "Hier voetbal ik wel en ga ik vaak naar de dieren kijken. Er zijn konijnen, bokken en eenden. Je mag de beesten niet voederen. Je kunt ze moeilijk aaien, want er staan hekken voor".

Gezicht in het Molenpark te Utrecht, met de voormalige houtloodsen van Houthandel J. de Wit.<br/><br/>N.B. De foto is gemaakt door Nathan Eekhout. Hij schrijft erover: "Hier voetbal ik wel en ga ik vaak naar de dieren kijken. Er zijn konijnen, bokken en eenden. Je mag de beesten niet voederen. Je kunt ze moeilijk aaien, want er staan hekken voor".

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 1B
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_1B&minr=41517264
meer

meer voorwerpen van Gezicht in het Molenpark te Utrecht, met de voormalige houtloodsen van Houthandel J. de Wit.<br/><br/>N.B. De foto is gemaakt door Nathan Eekhout. Hij schrijft erover: "Hier voetbal ik wel en ga ik vaak naar de dieren kijken. Er zijn konijnen, bokken en eenden. Je mag de beesten niet voederen. Je kunt ze moeilijk aaien, want er staan hekken voor".