Bekijken

Gezicht op de haven in het Merwedekanaal bij het fabrieksterrein van de Nederlandsche Fabriek van Werktuigen en Spoorwegmaterieel Werkspoor te Zuilen. Op de achtergrond de werkplaats voor ijzerbewerking. Rechts de electriciteitscentrale.N.B. Het fabrieksterrein van Werkspoor werd per 1 jan. 1954 bij de gemeente Utrecht gevoegd.Dit gedeelte van het Merwedekanaal heet thans Amsterdam-Rijnkanaal.

Gezicht op de haven in het Merwedekanaal bij het fabrieksterrein van de Nederlandsche Fabriek van Werktuigen en Spoorwegmaterieel Werkspoor te Zuilen. Op de achtergrond de werkplaats voor ijzerbewerking. Rechts de electriciteitscentrale.<br/><br/>N.B. Het fabrieksterrein van Werkspoor werd per 1 jan. 1954 bij de gemeente Utrecht gevoegd.<br/>Dit gedeelte van het Merwedekanaal heet thans Amsterdam-Rijnkanaal.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 1A
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_1A&minr=41466884
meer

meer voorwerpen van Gezicht op de haven in het Merwedekanaal bij het fabrieksterrein van de Nederlandsche Fabriek van Werktuigen en Spoorwegmaterieel Werkspoor te Zuilen. Op de achtergrond de werkplaats voor ijzerbewerking. Rechts de electriciteitscentrale.<br/><br/>N.B. Het fabrieksterrein van Werkspoor werd per 1 jan. 1954 bij de gemeente Utrecht gevoegd.<br/>Dit gedeelte van het Merwedekanaal heet thans Amsterdam-Rijnkanaal.