Bekijken

Gezicht op het dak van het zuidertransept van de Domkerk (Domplein) te Utrecht, uit het noordwesten. In het midden het dak van de kruisgang.N.B. De foto is genomen vanuit een bak aan een kraan die door het Utrechtse sloopbedrijf Van Vliet op het Domplein was geplaatst om inspectie mogelijk te maken van de lantaarn (het achtkant) van de toren.

Gezicht op het dak van het zuidertransept van de Domkerk (Domplein) te Utrecht, uit het noordwesten. In het midden het dak van de kruisgang.<br/><br/>N.B. De foto is genomen vanuit een bak aan een kraan die door het Utrechtse sloopbedrijf Van Vliet op het Domplein was geplaatst om inspectie mogelijk te maken van de lantaarn (het achtkant) van de toren.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 1A
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_1A&minr=41479129
meer

meer voorwerpen van Gezicht op het dak van het zuidertransept van de Domkerk (Domplein) te Utrecht, uit het noordwesten. In het midden het dak van de kruisgang.<br/><br/>N.B. De foto is genomen vanuit een bak aan een kraan die door het Utrechtse sloopbedrijf Van Vliet op het Domplein was geplaatst om inspectie mogelijk te maken van de lantaarn (het achtkant) van de toren.