Bekijken

Afbeelding van de werkzaamheden ten behoeve van de uitbreiding van de sporen in het kader van het project Randstadspoor tussen de Vaartsche Rijn en Lunetten te Utrecht, gezien vanaf de Waterlinieweg, uit het zuidoosten, met rechts de spoorlijn naar Arnhem met een dubbeldekstrein DD-IRM van de N.S.N.B. In deze fase worden de kabels en leidingen verlegd.

Afbeelding van de werkzaamheden ten behoeve van de uitbreiding van de sporen in het kader van het project Randstadspoor tussen de Vaartsche Rijn en Lunetten te Utrecht, gezien vanaf de Waterlinieweg, uit het zuidoosten, met rechts de spoorlijn naar Arnhem met een dubbeldekstrein DD-IRM van de N.S.<br/><br/>N.B. In deze fase worden de kabels en leidingen verlegd.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41613819
meer

meer voorwerpen van Afbeelding van de werkzaamheden ten behoeve van de uitbreiding van de sporen in het kader van het project Randstadspoor tussen de Vaartsche Rijn en Lunetten te Utrecht, gezien vanaf de Waterlinieweg, uit het zuidoosten, met rechts de spoorlijn naar Arnhem met een dubbeldekstrein DD-IRM van de N.S.<br/><br/>N.B. In deze fase worden de kabels en leidingen verlegd.