Bekijken

Afbeelding van een verhuiswagen van verhuisbedrijf Geytenbeek N.V. bij het gebouw van het Gemeentearchief Utrecht en het Rijksarchief in de provincie Utrecht (Drift 27) te Utrecht, tijdens de verhuizing van het Gemeentearchief naar het nieuwe gebouw aan de Alexander Numankade.N.B. Op 7 juli 1968 verhuisde het Gemeentearchief en tussen 4-6 juni 1969 het Rijksarchief naar de nieuwe locatie.

Afbeelding van een verhuiswagen van verhuisbedrijf Geytenbeek N.V. bij het gebouw van het Gemeentearchief Utrecht en het Rijksarchief in de provincie Utrecht (Drift 27) te Utrecht, tijdens de verhuizing van het Gemeentearchief naar het nieuwe gebouw aan de Alexander Numankade.<br/><br/>N.B. Op 7 juli 1968 verhuisde het Gemeentearchief en tussen 4-6 juni 1969 het Rijksarchief naar de nieuwe locatie.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 1B
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_1B&minr=41508056
meer

meer voorwerpen van Afbeelding van een verhuiswagen van verhuisbedrijf Geytenbeek N.V. bij het gebouw van het Gemeentearchief Utrecht en het Rijksarchief in de provincie Utrecht (Drift 27) te Utrecht, tijdens de verhuizing van het Gemeentearchief naar het nieuwe gebouw aan de Alexander Numankade.<br/><br/>N.B. Op 7 juli 1968 verhuisde het Gemeentearchief en tussen 4-6 juni 1969 het Rijksarchief naar de nieuwe locatie.