Bekijken

Gezicht in de met een hek afgesloten Aardbeistraat te Utrecht, waarvan de gevels van de leegstaande panden volgespoten zijn met graffiti, vanuit de Nieuwlichtstraat.N.B. De straat waar de huizen zullen worden gesloopt, was 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en was binnen enkele dagen 'volgespoten', vervolgens werd de straat met hekken afgesloten als voorbereiding op de sloop.

Gezicht in de met een hek afgesloten Aardbeistraat te Utrecht, waarvan de gevels van de leegstaande panden volgespoten zijn met graffiti, vanuit de Nieuwlichtstraat.<br/><br/>N.B. De straat waar de huizen zullen worden gesloopt, was 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en was binnen enkele dagen 'volgespoten', vervolgens werd de straat met hekken afgesloten als voorbereiding op de sloop.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41640102
meer

meer voorwerpen van Gezicht in de met een hek afgesloten Aardbeistraat te Utrecht, waarvan de gevels van de leegstaande panden volgespoten zijn met graffiti, vanuit de Nieuwlichtstraat.<br/><br/>N.B. De straat waar de huizen zullen worden gesloopt, was 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en was binnen enkele dagen 'volgespoten', vervolgens werd de straat met hekken afgesloten als voorbereiding op de sloop.