Bekijken

Afbeelding van graffiti met een verwrongen kop, op de zijgevel van het leegstaande pand Aardbeistraat 36 te Utrecht.N.B. De straat waar de huizen zullen worden gesloopt, is 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en is binnen enkele dagen 'volgespoten', vervolgens werd de straat met hekken afgesloten als voorbereiding op de sloop.

Afbeelding van graffiti met een verwrongen kop, op de zijgevel van het leegstaande pand Aardbeistraat 36 te Utrecht.<br/><br/>N.B. De straat waar de huizen zullen worden gesloopt, is 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en is binnen enkele dagen 'volgespoten', vervolgens werd de straat met hekken afgesloten als voorbereiding op de sloop.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41640099
meer

meer voorwerpen van Afbeelding van graffiti met een verwrongen kop, op de zijgevel van het leegstaande pand Aardbeistraat 36 te Utrecht.<br/><br/>N.B. De straat waar de huizen zullen worden gesloopt, is 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en is binnen enkele dagen 'volgespoten', vervolgens werd de straat met hekken afgesloten als voorbereiding op de sloop.