Bekijken

Interieur van de Nederlandsche Fabriek van Werktuigen en Spoorwegmaterieel Werkspoor te Zuilen: werkplaats voor wagenbouw, met in aanbouw zijnde rijtuigen electrisch buffermaterieel mat. 1924 ("blokkendozen") voor de N.S.N.B. Het fabrieksterrein van Werkspoor werd per 1 jan. 1954 bij de gemeente Utrecht gevoegd.

Interieur van de Nederlandsche Fabriek van Werktuigen en Spoorwegmaterieel Werkspoor te Zuilen: werkplaats voor wagenbouw, met in aanbouw zijnde rijtuigen electrisch buffermaterieel mat. 1924 ("blokkendozen") voor de N.S.<br/><br/>N.B. Het fabrieksterrein van Werkspoor werd per 1 jan. 1954 bij de gemeente Utrecht gevoegd.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 1A
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_1A&minr=41466854
meer

meer voorwerpen van Interieur van de Nederlandsche Fabriek van Werktuigen en Spoorwegmaterieel Werkspoor te Zuilen: werkplaats voor wagenbouw, met in aanbouw zijnde rijtuigen electrisch buffermaterieel mat. 1924 ("blokkendozen") voor de N.S.<br/><br/>N.B. Het fabrieksterrein van Werkspoor werd per 1 jan. 1954 bij de gemeente Utrecht gevoegd.