Bekijken

Gezicht op de zijvleugel van verzorgingstehuis Tolsteeg aan de Saffierlaan te Utrecht, met de muurschildering 'Mirror of Return' van Mattia Campo Dall’Orto.N.B. De muurschildering verbeeldt 'jong en oud' naar aanleiding van het experiment om het huis zowel door jongeren als door ouderen te laten bewonen. De schildering is op 3 juli 2016 officieel onthuld.

Gezicht op de zijvleugel van verzorgingstehuis Tolsteeg aan de Saffierlaan te Utrecht, met de muurschildering 'Mirror of Return' van Mattia Campo Dall’Orto.<br/><br/>N.B. De muurschildering verbeeldt 'jong en oud' naar aanleiding van het experiment om het huis zowel door jongeren als door ouderen te laten bewonen. De schildering is op 3 juli 2016 officieel onthuld.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41643438
meer

meer voorwerpen van Gezicht op de zijvleugel van verzorgingstehuis Tolsteeg aan de Saffierlaan te Utrecht, met de muurschildering 'Mirror of Return' van Mattia Campo Dall’Orto.<br/><br/>N.B. De muurschildering verbeeldt 'jong en oud' naar aanleiding van het experiment om het huis zowel door jongeren als door ouderen te laten bewonen. De schildering is op 3 juli 2016 officieel onthuld.