Bekijken

Gezicht op de panden Neude 11 (rechts) -15 te Utrecht, met in het pand Neude 11 de sigarenhandel en -fabriek van H.H. Hol, in het pand Neude 12 de Fongers rijwielenhandel en -fabriek van A.A. Kramer, in het pand Neude 13 de kapsalon van wed. W. Epskamp-van Doorn en in het pand Neude 14-15 het "Informatiebureau voor vreemdelingen" annex "Messageries Internationales" / Hentenaar-IJzendoorn en co. (agentschap Staatsspoorwegen). Op de achtergrond wordt de schoorsteen van het oude gebouw van de Rijksmunt aan de Oudegracht afgebroken.N.B. De panden zijn afgebroken in verband met de bouw van het nieuwe Hoofdpostkantoor (Neude 11).

Gezicht op de panden Neude 11 (rechts) -15 te Utrecht, met in het pand Neude 11 de sigarenhandel en -fabriek van H.H. Hol, in het pand Neude 12 de Fongers rijwielenhandel en -fabriek van A.A. Kramer, in het pand Neude 13 de kapsalon van wed. W. Epskamp-van Doorn en in het pand Neude 14-15 het "Informatiebureau voor vreemdelingen" annex "Messageries Internationales" / Hentenaar-IJzendoorn en co. (agentschap Staatsspoorwegen). Op de achtergrond wordt de schoorsteen van het oude gebouw van de Rijksmunt aan de Oudegracht afgebroken.<br/><br/>N.B. De panden zijn afgebroken in verband met de bouw van het nieuwe Hoofdpostkantoor (Neude 11).

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41641135
meer

meer voorwerpen van Gezicht op de panden Neude 11 (rechts) -15 te Utrecht, met in het pand Neude 11 de sigarenhandel en -fabriek van H.H. Hol, in het pand Neude 12 de Fongers rijwielenhandel en -fabriek van A.A. Kramer, in het pand Neude 13 de kapsalon van wed. W. Epskamp-van Doorn en in het pand Neude 14-15 het "Informatiebureau voor vreemdelingen" annex "Messageries Internationales" / Hentenaar-IJzendoorn en co. (agentschap Staatsspoorwegen). Op de achtergrond wordt de schoorsteen van het oude gebouw van de Rijksmunt aan de Oudegracht afgebroken.<br/><br/>N.B. De panden zijn afgebroken in verband met de bouw van het nieuwe Hoofdpostkantoor (Neude 11).