Bekijken

Afbeelding van graffiti met o.a. een ooievaar met een geknoopte doek in de snavel, op de voorgevel van het leegstaande pand Tomaatstraat 5 te Utrecht.N.B. De oneven zijde van de Tomaatstraat die zal worden gesloopt, was 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars, was al snel 'volgespoten' en werd vervolgens met hekken afgesloten als voorbereiding op de sloop.

Afbeelding van graffiti met o.a. een ooievaar met een geknoopte doek in de snavel, op de voorgevel van het leegstaande pand Tomaatstraat 5 te Utrecht.<br/><br/>N.B. De oneven zijde van de Tomaatstraat die zal worden gesloopt, was 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars, was al snel 'volgespoten' en werd vervolgens met hekken afgesloten als voorbereiding op de sloop.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41640112
meer

meer voorwerpen van Afbeelding van graffiti met o.a. een ooievaar met een geknoopte doek in de snavel, op de voorgevel van het leegstaande pand Tomaatstraat 5 te Utrecht.<br/><br/>N.B. De oneven zijde van de Tomaatstraat die zal worden gesloopt, was 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars, was al snel 'volgespoten' en werd vervolgens met hekken afgesloten als voorbereiding op de sloop.