Bekijken

Gezicht op de voorgevels van de leegstaande panden Aardbeistraat 2-hoger te Utrecht, waarvan de gevels volgespoten zijn met graffiti, vanuit de Tomaatstraat. Links op de zijgevel van het pand Aardbeistraat 2 graffiti met een Utrechtse kabouter (KBTR).N.B. De straat waar de huizen zullen worden gesloopt, was 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en was binnen enkele dagen 'volgespoten', vervolgens werd de straat met hekken afgesloten als voorbereiding op de sloop.

Gezicht op de voorgevels van de leegstaande panden Aardbeistraat 2-hoger te Utrecht, waarvan de gevels volgespoten zijn met graffiti, vanuit de Tomaatstraat. Links op de zijgevel van het pand Aardbeistraat 2 graffiti met een Utrechtse kabouter (KBTR).<br/><br/>N.B. De straat waar de huizen zullen worden gesloopt, was 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en was binnen enkele dagen 'volgespoten', vervolgens werd de straat met hekken afgesloten als voorbereiding op de sloop.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41640103
meer

meer voorwerpen van Gezicht op de voorgevels van de leegstaande panden Aardbeistraat 2-hoger te Utrecht, waarvan de gevels volgespoten zijn met graffiti, vanuit de Tomaatstraat. Links op de zijgevel van het pand Aardbeistraat 2 graffiti met een Utrechtse kabouter (KBTR).<br/><br/>N.B. De straat waar de huizen zullen worden gesloopt, was 'vrijgegeven' voor de graffiti-kunstenaars en was binnen enkele dagen 'volgespoten', vervolgens werd de straat met hekken afgesloten als voorbereiding op de sloop.