Bekijken

Afbeelding van een grote replica van de beroemde Rietveldstoel op het Stadsplateau bij het Stadskantoor te Utrecht, met op de achtergrond een grote banner met de tekst 'mondriaan to dutch design'.N.B. De stoel is geplaatst in het kader van de viering van 100 jaar kunststroming De Stijl.

Afbeelding van een grote replica van de beroemde Rietveldstoel op het Stadsplateau bij het Stadskantoor te Utrecht, met op de achtergrond een grote banner met de tekst 'mondriaan to dutch design'.<br/><br/>N.B. De stoel is geplaatst in het kader van de viering van 100 jaar kunststroming De Stijl.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41643886
meer

meer voorwerpen van Afbeelding van een grote replica van de beroemde Rietveldstoel op het Stadsplateau bij het Stadskantoor te Utrecht, met op de achtergrond een grote banner met de tekst 'mondriaan to dutch design'.<br/><br/>N.B. De stoel is geplaatst in het kader van de viering van 100 jaar kunststroming De Stijl.