Bekijken

Afbeelding van ir. C.J. Rhemrev, hoofdingenieur van het district Amsterdam van het Stoomwezen, tijdens het slaan van het keurmerk in het 6000ste door Werkspoor vervaardigde drukvat in één van de montagehallen van Werkspoor Utrecht.N.B. Het hier getoonde vat betreft een onderdeel van een Ureumreactor, bestemd voor een fabriek in de Botlek.

Afbeelding van ir. C.J. Rhemrev, hoofdingenieur van het district Amsterdam van het Stoomwezen, tijdens het slaan van het keurmerk in het 6000ste door Werkspoor vervaardigde drukvat in één van de montagehallen van Werkspoor Utrecht.<br/><br/>N.B. Het hier getoonde vat betreft een onderdeel van een Ureumreactor, bestemd voor een fabriek in de Botlek.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 1B
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_1B&minr=41539890
meer

meer voorwerpen van Afbeelding van ir. C.J. Rhemrev, hoofdingenieur van het district Amsterdam van het Stoomwezen, tijdens het slaan van het keurmerk in het 6000ste door Werkspoor vervaardigde drukvat in één van de montagehallen van Werkspoor Utrecht.<br/><br/>N.B. Het hier getoonde vat betreft een onderdeel van een Ureumreactor, bestemd voor een fabriek in de Botlek.