Terug naar Zoekresultaten

Bekijken

Plattegrond van de stad Utrecht met directe omgeving; met weergave van de gracht, stadsmuur met torens, molens en bestaande bastions; met weergave van wegen en watergangen en van een aantal ontworpen verdedigingswerken rond de stad. Met aanduiding van het grondgebruik (ged).Met toelichting in 2 cartouches.De kaart is afkomstig uit: De Bordes. De verdediging van Nederland in 1629, 1856.

Plattegrond van de stad Utrecht met directe omgeving; met weergave van de gracht, stadsmuur met torens, molens en bestaande bastions; met weergave van wegen en watergangen en van een aantal ontworpen verdedigingswerken rond de stad. Met aanduiding van het grondgebruik (ged).<br/>Met toelichting in 2 cartouches.<br/>De kaart is afkomstig uit: De Bordes. De verdediging van Nederland in 1629, 1856.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Cartografische documenten
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_CART_DOC&minr=41587941
meer

meer voorwerpen van Plattegrond van de stad Utrecht met directe omgeving; met weergave van de gracht, stadsmuur met torens, molens en bestaande bastions; met weergave van wegen en watergangen en van een aantal ontworpen verdedigingswerken rond de stad. Met aanduiding van het grondgebruik (ged).<br/>Met toelichting in 2 cartouches.<br/>De kaart is afkomstig uit: De Bordes. De verdediging van Nederland in 1629, 1856.