Bekijken

Gezicht op de voorgevel van het gemeentehuis annex post- en telegraafkantoor (Dorpsstraat) te Mijdrecht.N.B. De gemeente Mijdrecht is per 1 januari 1989 opgenomen in de nieuw gevormde gemeente De Ronde Venen. Het gemeentehuis annex post- en telegraafkantoor is in 1978 afgebroken.

Gezicht op de voorgevel van het gemeentehuis annex post- en telegraafkantoor (Dorpsstraat) te Mijdrecht.<br/><br/>N.B. De gemeente Mijdrecht is per 1 januari 1989 opgenomen in de nieuw gevormde gemeente De Ronde Venen. Het gemeentehuis annex post- en telegraafkantoor is in 1978 afgebroken.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 1A
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_1A&minr=41378574
meer

meer voorwerpen van Gezicht op de voorgevel van het gemeentehuis annex post- en telegraafkantoor (Dorpsstraat) te Mijdrecht.<br/><br/>N.B. De gemeente Mijdrecht is per 1 januari 1989 opgenomen in de nieuw gevormde gemeente De Ronde Venen. Het gemeentehuis annex post- en telegraafkantoor is in 1978 afgebroken.