Terug naar Zoekresultaten

Bekijken

Afbeelding van het bezoek van Koningin Juliana aan Rhenen, met rechts van de Koningin burgemeester mr. L.H.N.F.M. Bosch ridder van Rosenthal.N.B. Het bezoek aan Rhenen maakte deel uit van een rondrit van de Koningin door het zuidoostelijke deel van de provincie Utrecht.

Afbeelding van het bezoek van Koningin Juliana aan Rhenen, met rechts van de Koningin burgemeester mr. L.H.N.F.M. Bosch ridder van Rosenthal.<br/><br/>N.B. Het bezoek aan Rhenen maakte deel uit van een rondrit van de Koningin door het zuidoostelijke deel van de provincie Utrecht.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 3
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_3&minr=41600527
meer

meer voorwerpen van Afbeelding van het bezoek van Koningin Juliana aan Rhenen, met rechts van de Koningin burgemeester mr. L.H.N.F.M. Bosch ridder van Rosenthal.<br/><br/>N.B. Het bezoek aan Rhenen maakte deel uit van een rondrit van de Koningin door het zuidoostelijke deel van de provincie Utrecht.