Terug naar Zoekresultaten

Bekijken

Afbeelding van het kunstwerk UFO van Marc Ruygrok tegen het kantoorgebouw De Inktpot van ProRail (Moreelsepark 3, voormalig 3e Administratiegebouw van de Nederlandse Spoorwegen, HGB III) te Utrecht.N.B. Het kunstwerk is gerealiseerd in het kader van de tijdelijke kunstmanifestatie Panorama 2000 en is vervolgens door de nederlandse Spoorwegen aangekocht.

Afbeelding van het kunstwerk UFO van Marc Ruygrok tegen het kantoorgebouw De Inktpot van ProRail (Moreelsepark 3, voormalig 3e Administratiegebouw van de Nederlandse Spoorwegen, HGB III) te Utrecht.<br/><br/>N.B. Het kunstwerk is gerealiseerd in het kader van de tijdelijke kunstmanifestatie Panorama 2000 en is vervolgens door de nederlandse Spoorwegen aangekocht.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 3
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_3&minr=41603242
meer

meer voorwerpen van Afbeelding van het kunstwerk UFO van Marc Ruygrok tegen het kantoorgebouw De Inktpot van ProRail (Moreelsepark 3, voormalig 3e Administratiegebouw van de Nederlandse Spoorwegen, HGB III) te Utrecht.<br/><br/>N.B. Het kunstwerk is gerealiseerd in het kader van de tijdelijke kunstmanifestatie Panorama 2000 en is vervolgens door de nederlandse Spoorwegen aangekocht.