Terug naar Zoekresultaten

Bekijken

Luchtfoto van een deel van de Rijksweg 22 te Utrecht, uit het westen; bovenaan het fietspad Van Goghlaan en de fietstunnel van het kantorenpark Rijnsweerd naar de Rembrandtkade (rechts); in het midden De Zilveren Schaats en op de voorgrond enkele huizen aan de Frederik Hendrikstraat.N.B. De straatnaam Rijksweg 22 is in 1993 gewijzigd in Waterlinieweg.

Luchtfoto van een deel van de Rijksweg 22 te Utrecht, uit het westen; bovenaan het fietspad Van Goghlaan en de fietstunnel van het kantorenpark Rijnsweerd naar de Rembrandtkade (rechts); in het midden De Zilveren Schaats en op de voorgrond enkele huizen aan de Frederik Hendrikstraat.<br/><br/>N.B. De straatnaam Rijksweg 22 is in 1993 gewijzigd in Waterlinieweg.

Instelling Het Utrechts Archief
Collectie Het Utrechts Archief
Deelcollectie Fotografische documenten 4 Negatieven
Bron https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?miview=inv2&mivast=0&mizig=210&miadt=39&miaet=14&micode=BEELDBANK_FOT_DOC_4&minr=41610220
meer

meer voorwerpen van Luchtfoto van een deel van de Rijksweg 22 te Utrecht, uit het westen; bovenaan het fietspad Van Goghlaan en de fietstunnel van het kantorenpark Rijnsweerd naar de Rembrandtkade (rechts); in het midden De Zilveren Schaats en op de voorgrond enkele huizen aan de Frederik Hendrikstraat.<br/><br/>N.B. De straatnaam Rijksweg 22 is in 1993 gewijzigd in Waterlinieweg.