De Waanzinnige Boomhut Doe Expo in het Waterliniemuseum

Kinderactiviteit
Meer informatie over deze expo

In het Waterliniemuseum op Fort bij Vechten kun je de Waanzinnige Boomhut Doe Expo RUIMTE-REIS zien en beleven. De Ruimte-reis is geïnspireerd op het tiende boek van de populaire kinderboekenserie ‘De Waanzinnige Boomhut’. De boeken van Andy Griffiths (auteur)  en Terry Denton (illustrator) zijn meermaals bekroond. Inmiddels telt de boomhut al 130 verdiepingen! Andy en Terry beleven en creëren de meest fantasievolle avonturen en proberen ook nog hun boeken op tijd klaar te krijgen!

In het Waterliniemuseum is de wonderlijke wereld van Andy, Terry en Jill verbeeld in doe- en beleef-opdrachten en staat geheel in het teken van de ruimte! In de Doe Expo zijn oogbollen, blobs, lasers, een ruimteschip en een raket! Deze gekke expositie is te zien in de bomvrije kazerne en buiten op fort bij Vechten, één van de grootste forten van Nederland in de Hollandse Waterlinies (Unesco Werelderfgoed).

De doe expo daagt kinderen uit om te spelen, samen te werken en in de wereld van boeken te stappen, maar ook in die van hun eigen waanzinnige verhaal. Dus waar wacht je nog op? Kom naar het Waterliniemuseum.

Praktische informatie

De Waanzinnige Boomhut Doe Expo is van dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.uur geopend. Bij het kopen van een entreekaartje voor het museum ontvangt ieder kind een begeleidend boekje en na afloop een certificaat.

Looptijd van 15 januari tot en met juni 2022

Entree:

t/m 4 jaar: gratis

5 t/m 12 jaar: 6,00 + 2,50 toeslag voor de kinder expo

Volwassenen: 9,50

Museumkaart: gratis

Parkeren 4,00

Kijk voor actuele informatie op: www.waterliniemuseum.nl

Meer informatie over deze expo

Aanvullende informatie