Informatie

UtrechtAltijd.nl maakt schatten uit de provincie Utrecht zichtbaar via verhalen, activiteiten en routes. We doen dit samen met erfgoedorganisaties uit de provincie Utrecht, afkomstig uit alle gelederen van de provinciale Utrechtse erfgoedwereld: musea, archieven, archeologie, natuurbeheer/landschappen, monumenten en historische verenigingen.

Zo delen onder meer Centraal Museum, Archief Eemland, het Archeologisch Depot, Universiteitsmuseum, RHC Vecht en Venen, en Museum Flehite hun collecties via UtrechtAltijd.nl met een breder publiek. Ook is er een partnerschap via UBase met diverse organisaties uit de landschaps- en recreatiesector. 
Andere erfgoedinstellingen zijn natuurlijk van harte welkom bij UtrechtAltijd.nl. Heb je belangstelling, stuur dan een email naar info@utrechtaltijd.nl.

Content aanleveren

UtrechtAltijd.nl is een platform van en voor de culturele instellingen uit de provincie. Het platform biedt de deelnemers de kans om een groter of een ander publiek te bereiken. UtrechtAltijd.nl verwijst namelijk altijd door naar de instelling zelf. Als jouw organisatie actief meedoet, weten meer bezoekers de weg te vinden naar je verhalen, je activiteiten, je voorwerpen en uiteraard de website van jouw organisatie. In één oogopslag zien wat UtrechtAltijd.nl precies is, kan via deze factsheet.

Meer weten? Bekijk onze praktische tips in de schrijfwijzer:

Aanleveren verhaal

Heeft jouw instelling een spannend, klein of persoonlijk verhaal dat aansluit bij de verhalen op UtrechtAltijd.nl, het provinciale erfgoed, het lokale erfgoed of de Utrechtse Canons? Voer je verhaal hier in via het formulier aanleveren verhaal.

Aanleveren activiteit 

Welke activiteiten staan er bij jouw organisatie op de agenda? Waar kunnen de bezoekers terecht om in aanraking te komen met het erfgoed dat in de verhalen centraal staat? Waar kunnen ze terecht voor extra informatie, en/of extra verdieping? Onder activiteiten vallen routes, tentoonstellingen, lezingen, concerten, het bezoeken van buitenplaatsen en gebouwen, workshops, open dagen/openstellingen, voorstellingen et cetera.

Wilt u een activiteit aanleveren? Voer je activiteit hier in via het formulier aanleveren activiteit.

Tot hier en niet verder!

Opstand staat tot en met maart centraal in de campagne Tot hier en niet verder! Zijn er binnen jouw organisatie verhalen te vertellen over opstanden in de omgeving? Doe dan mee met de campagne. Lees hier meer en download het gratis promotiemateriaal via Dropbox

meer